Nilkkatuki (nauhamalli)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkatuki nilkalle 

Fantastisen vakaa nilkkatuki, joka tarjoaa tukea nilkalle. Nilkkatuki myös lämmittää ja parantaa verenkiertoa nilkan alueella. Nauhamallista nilkkatukea voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevään tarkoitukseen että nilkan ja akillesjänteen vaivoihin.


Tukee nilkkaa

Parantaa nilkan verenkiertoa

Sopii kaikenkokoisiin nilkkoihin

Erittäin korkealaatuinen


Ehkäise nilkkavammoja

Nilkkatukea voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevään tarkoitukseen vammoja ehkäisemään että kuntoutumiseen tilanteissa, joissa nilkka tarvitsee lisätukea. Urheiluaktiviteeteissa, kuten juoksussa tai palloilulajeissa, nilkat altistuvat erityiselle rasitukselle, mikä lisää vahingoittumisriskiä huomattavasti. Vakauttava nilkkatuki vähentää jalan nyrjähdysten riskiä.

Suojaa nyrjähtänyttä jalkaa

Nilkan nyrjäyttäminen saa yleensä aikaan hirvittävää kipua sekä vinoon astuttaessa että sen jälkeen. Nyrjähtänyt jalka tarkoittaa sitä, että kehonpainoa on vaikea jakaa tasaisesti jaloille, ja ilman apukeinoa riski useita päiviä kestävälle sängyssä makaamiselle on suuri. Kun nilkan ympärille kiedotaan tiiviisti nilkkatuki, jalka saa sekä tukea että kompressiota. Lisäksi nilkkatuki lisää vamman nopeamman parantumisen mahdollisuutta, sillä se parantaa nilkan verenkiertoa. 

Artikkelinumero: OS-002

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.