Asentoa korjaava nilkkatuki

Varastossa.

34.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Asentoa korjaava nilkkatuki nyrjähtäneelle jalalle

Nilkkatuki, joka korjaa nilkan oikeaan asentoon jalan nyrjähdettyä. Nilkkatuki sopii käytettäväksi myös sinulle, joka kärsit luupiikistä, sillä se lievittää kipua venyttämällä jalkapohjan jännekalvoa, mikä puolestaan hoitaa luupiikkiä. 


Asentoa korjaava nilkkatuki

Nyrjähtäneelle nilkalle

Lievittää luupiikkiä


Korjaa nilkan asentoa nyrjähtäneen jalan yhteydessä

Nyrjähtänyt jalka voi aiheuttaa voimakasta kipua ja jopa seisomaan nouseminen ja ennen kaikkea käveleminen voi olla vaikeaa. Jos olet nyrjäyttänyt jalkasi, on tärkeää antaa nilkan levätä. Tätä asentoa korjaavaa nilkkatukea käyttämällä pidät nilkan paikallaan oikeassa asennossa, mikä nopeuttaa paranemisprosessia. Tätä nilkkatukea suositellaan vahvasti käytettäväksi nyrjähtäneelle jalalle.

Metallikisko pitää jalan paikallaan

Kun tilaat tämän nilkkatuen, hyödyt sen sisältämästä metallikiskosta, jonka voit kääntää asentoon, joka tuntuu hyvältä nilkallesi. Metallikisko asetetaan pohkeen alaosaa ja nilkkaa vasten, minkä jälkeen nilkkatuki kiristetään metallikiskon ympärille. Nilkasta tulee näin vakaampi, minkä ansiosta nilkka saa levätä ja parantua kaikessa rauhassa.

Lievitä luupiikin ja plantaarifaskiitin oireita 

Mikäli kärsit kantapääkivusta tai tunnet kipua jalkapohjassa, voit lievittää kipua tämän asentoa korjaavan nilkkatuen avulla. Luupiikin oireita voi nimittäin esiintyä ylirasittuneessa jalkapohjan jännekalvossa. Plantaarifaskiitti puolestaan koskee koko jalkapohjan läpi kulkevaa jännettä. Jos se pääsee ylirasittumaan, kipu voi tuntua sekä jalkapohjassa että kantapäässä. Voit lievittää kipua venyttämällä jalkapohjan jännettä tämän nilkkatuen avulla. 

Artikkelinumero: OS-017

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.