Nilkkatuet urheiluun (2 kpl)

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Nilkkatuet urheiluun (2 kpl)

Urheiluun ja liikuntaan kehitetyt nilkkatuet, jotka tarjoavat nilkoille erinomaista tukea. Nilkkatukia käytetään sekä ennaltaehkäisevästi että nilkan ja akillesjänteen vammoista kuntoutumiseen.


Tarjoavat nilkoille tukea

Parantavat verenkiertoa

Ehkäisevät vammoja

Täydelliset urheiluun


Nilkkatuet urheilijulajeihin

Nilkka altistuu liikkeissä luonnottomille asennoille ja huomattavalle kuormitukselle. Vammojen ehkäisemiseksi on tästä syystä tärkeää tarjota nilkalle lisätukea treenaamisen ja muiden fyysisten aktiviteettien yhteydessä. Nämä nilkkatuet on kehitetty sopimaan sekä miehille että naisille. Käytön jälkeen nilkkatuet on helppo pestä käsin.

Joustava kangas tarjoaa kompressiota ja parantaa verenkiertoa nilkan ympärillä. Kankaassa on lisäksi lämmittävä vaikutus samalla, kun se antaa jalan hengittää.  

Nilkkatuet juoksuun, jalkapalloon ja muihin lajeihin

Nämä nilkkatuet ovat erityisen käytännölliset sinulle, joka harrastat juoksua sisältäviä lajeja, kuten juoksua, jalkapalloa, salibandyä tai muita lajeja, joissa nilkat altistuvat huomattavalle kuormitukselle. Sopivat täydellisesti myös tenniksessä, sulkapallossa, lentopallossa ja vastaavissa lajeissa käytettäviksi. 

Artikkelinumero: 088008

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.