Tohvelit (tummansiniset)

Varastossa.
27.95 EUR

22.36 EURToimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Tohvelit (tummansiniset)

Tyylikkäät ja mukavat tohvelit. Näihin tohveleihin on erittäin miellyttävä upottaa jalat viileänä aamuna tai iltana, tai ulkona vietetyn päivän päätteeksi. Katso kaikki sisätohvelit täältä.


Pehmeästi vuoratut

Lämpimät ja pehmeät

Sopivat käyttöön sekä sisä- että ulkotiloissa


Tyylikkäät ja mukavat tohvelit

Näissä tohveleissa on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka sopii täydellisesti sekä kotiin, ulos että toimistolle. Niissä on pehmeä vuoraus, joka pitää jalat lämpiminä koko päivän ajan. Tohvelit on muotoiltu slip on -mallisiksi ja niissä on pyöristetty kärki, minkä ansiosta ne ovat helposti puettavat ja riisuttavat. Tohvelit ovat lisäksi painoltaan kevyet ja kätevät pakata mukaan.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 42-43
24,5 senttimetriä
Koko 44-45
26 senttimetriä
Artikkelinumero: 721

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.