Tohvelit (violetit)

Varastossa.

17.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Tohvelit sisäkäyttöön

Lämpimät, pehmeät ja ihanat violetin väriset tohvelit kylmiin syys- talvi ja kevätpäiviin. Sisätohveleiden vetäminen jalkaan aamuisin on kerrassaan ihanaa. Nauti lämpimistä jaloista myös kävellessäsi kylmillä lattioilla keskellä talvea. Saatavilla useita värivaihtoehtoja. Katso kaikki sisätohvelit täältä


Tohvelit sisäkäyttöön

Pehmeät ja ihanat

Pitävät jalat lämpiminä


Vuoratut tohvelit

Nämä vuoratut sisätohvelit ovat välttämättömät sinulle, jolla on tapana palella jaloista. Pitkän ja kylmän ulkona vietetyn päivän jälkeen jalat voivat tuntua lähes yhtä kylmiltä kuin jääpalat. Silloin on ihana upottaa jalat vuorattuihin sisätohveleihin.

Tohvelit alkavat lämmittää jalkoja jo muutamassa minuutissa ja tunnet, kuinka jalkojen lämpötila muuttuu miellyttävämmäksi sekunti sekunnilta. 

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
22 senttimetriä
Koko 38-39
22,2 senttimetriä
Koko 40-41
23,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 728

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.