Vuoratut tohvelit (harmaa)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeät ja lämpimät, vuoratut tohvelit

Pehmeät ja lämpimät, vuoratut tohvelit Näihin ihaniin, vuorattuihin tohveleihin on joka kerta yhtä mukava sujauttaa jalat. Niin viileänä aamuna, kolena syysiltana kuin talven kylmimpinä päivinä.

Onko mitään ihanampaa kuin pujahtaa lämpimiin ja pehmeisiin tohveleihin aamulla? Erityisesti todella kylminä syys- ja talvikuukausina, jolloin kodin lattiat tuntuvat kylmiltä.

Katso tohvelivalikoimamme tästä.


Vuoratut harmaat tohvelit

Pitävät jalat lämpiminä

Uskomattoman pehmeät ja mukavat

Yksinkertainen slip-in-malli

Toimitus 3-4 päivässä


Lämpimät vuorilliset tohvelit

Tohvelit ovat slip-in-malliset ja ne sopivat täydellisesti viileisiin aamuihin tai kodikkaisiin iltoihin kotona talven, syksyn ja kevään aikana. Tohvelit on helppo pukea ja riisua. Tohvelit on myös helppo taittaa ja pakata mukaan mökille tai lennolle.

Pitävät jalkasi lämpiminä

Jos jalkasi ovat kylmät, myös koko kehosi tuntuu viluiselta ja kylmältä. Sen lisäksi, että nämä tohvelit ovat mukavat ja niihin voi sujauttaa palelevat jalat koleina syys- ja talviaamuina, ne ovat myös todella lämpimät. Erittäin pehmeän vuoratun mallin ansiosta nämä tohvelit ovat myös loistava tekosyy keittää kuppi teetä, käpertyä sohvalle ja jäädä kotiin.

Materiaali: Mokka 70 %, PVC 30 %

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 42-43
25,5 senttimetriä
Koko 44-45
27 senttimetriä
Artikkelinumero: vp-034

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.