Tohvelisukat (harmaa)

Varastossa.

25.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeät, lämpimät ja mukavat tohvelisukat (Harmaa)

Kyllästyttääkö sinua jalkojen paleleminen? Onko sinulla vaikeuksia päättää, käyttäisitkö pehmeitä ja lämpimiä sukkia vai mieluummin ihania tohveleita? Näiden ihanan kodikkaiden tohvelisukkien avulla sinun ei tarvitse valita! Jokainen syys- ja talvipäivä tuntuu ihanalta!


Vuoratut harmaat tohvelisukat

Pitävät jalat lämpiminä

Uskomattoman pehmeät ja mukavat

Yksinkertainen slip-in-malli

Toimitus 3-4 päivässä


Pehmeät vuorelliset sukat

Mukavat vuoratut ja palmikkoneulotut tohvelit/sukat, joiden pehmeä vuori pitää jalat lämpiminä myös kylmimpinä syys- ja talvipäivinä. Nämä tohvelit/sukat sopivat erinomaisesti käytettäväksi kotona tai mökillä syys- ja talvikuukausina. Ne sopivat niin lapsille kuin aikuisille!

Lämpimät sukat

Sukat pitävät jalat lämpiminä ja sopivat erinomaisesti käytettäväksi syksyllä, talvella tai kylmissä ympäristöissä. Sukat on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä ja sukkien pohjat on varustettu liukumista ehkäisevällä silikonilla. Käytä kotona tai mökillä suojaamaan kylmältä lattialta.

Materiaali: puuvilla, polyesteri, silikoni.

Artikkelinumero: VP-036

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.