Lämpimät sisätohvelit

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Pehmeät ja lämpimät, vuoratut tohvelit

Upeat tohvelit pehmeällä ja lämpimällä vuorilla. Näihin tohveleihin on yhtä ihana upottaa jalat kerta toisensa jälkeen – niin aamuin, illoin kuin keskellä päivääkin.


Vuoratut tohvelit

Pehmeät ja lämpimät

Uskomattoman mukavat

Jalkaan vedettävä malli


Lämmittävät sisätohvelit

Tohvelit on valmistettu jalkaan vedettävän mallisiksi ja ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi kylminä aamuina tai talvisina, syksyisinä ja keväisinä koti-iltoina. Tohvelit on helppo pukea ja riisua. Lisäksi ne ovat kätevästi taitettavissa ja pakattavissa mukaan mökille tai lentokoneeseen.

Nämä tohvelit on mukava pukea jalkaan viileinä syys- ja talviaamuina. Erittäin pehmeä muotoilu tekee näistä sisätohveleista myös hyvän verukkeen jäädä kotiin. 

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
21,7 senttimetriä
Koko 38-39
22 senttimetriä
Koko 40-41
23 senttimetriä
Koko 42-43
23,5 senttimetriä
Koko 44-45
24,5 senttimetriä
Koko 44-45
26 senttimetriä
Artikkelinumero: 722

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.