Lämpötossut (harmaa)

Varastossa.

29.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Lämpötossut pehmeällä vuorella

Näihin ihaniin, pehmeävuorisiin tohveleihin on joka kerta yhtä mukava sujauttaa jalat. Niin koleana aamuna, illalla kuin työpäivän jälkeen.

Onko mitään ihanempaa kuin pujahtaa lämpimiin ja pehmeisiin tohveleihin aamulla? Erityisesti todella kylminä syys- ja talvikuukausina, jolloin kodin lattiat tuntuvat koleilta.


Vuoratut harmaat tohvelit

Pehmeät ja lämpimät

Elegantit ja tyylipuhtaat

Slip-in-malli

Toimitus 1-2 päivässä


Lämmittävät, kauniin harmaan väriset tohvelit

Nämä hienot ja tyylikkäät tohvelit ovat slip-in-malliset ja ne sopivat täydellisesti viileisiin aamuihin tai kodikkaisiin iltoihin kotona talven, syksyn ja kevään aikana. Tohvelit ovat harmaan väriset ja ne on helppo pukea ja riisua. Tohvelit on myös helppo taittaa ja pakata mukaan mökille tai vaikkapa lennolle.

Tohveleihin on mukava sujauttaa viluiset jalat koleina syys- ja talviaamuina. Erittäin pehmeä muotoilu tekee näistä tohveleista myös loistavan tekosyyn jäädä kotiin.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 42-43
24,5 senttimetriä
Koko 44-45
25,5 senttimetriä
Artikkelinumero: VP-031-41

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.