Lämpimät sisäkengät (punainen)

Varastossa.

29.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Lämpimät sisäkengät (punainen)

Pidä jalkasi ja koko kehosi lämpimänä myös kylminä syys- ja talvipäivinä. Sisäkengät pitävät jalat lämpiminä koko päivän ja ovat ehdottomat heille, jotka palelevat helposti jaloistaan.

Nämä hienot ja tyylikkäät keinonahkatohvelit ovat uskomattoman pehmeät ja mukavat käyttää joka päivä. Tohvelit ovat ihanteelliset sisäkäyttöön kylmillä lattioilla.


Vuoratut ja lämpimät sisäkengät

Tyylikäs muotoilu

Pehmeät ja mukavat

Toimitus 3-4 päivässä


Lämpimät ja mukavat sisäkengät

Sisäkengät ovat aliarvostettuja. Ne ovat sekä käytännölliset että mukavat jalassa ja pitävät jalkasi lämpiminä koko päivän. Näitä sisäkenkiä voidaan käyttää syksyllä ja talvella lämmittämään jalkojasi. Tohvelit on valmistettu synteettisestä nahasta ja niissä on hieno ja elegantti muotoilu. Sisäkengät pitävät jalat lämpiminä ja niihin on ihana pujahtaa aamulla, illalla tai päivällä.

Miksi et ostaisi samalla muutamat ylimääräiset parit esimerkiksi toimistoon tai mökille?

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 34-35
22,5 senttimetriä
Koko 36-37
23 senttimetriä
Koko 38-39
24 senttimetriä
Artikkelinumero: VP-047-M

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.