Mikroaaltouunissa lämmitettävät tohvelit (vehnätohvelit)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tohvelit lämmittävällä vaikutuksella

Välty palelevilta jaloilta näissä tyylikkäissä ja ihanissa lämmittävissä tohveleissa. Ota lämpötyynyt tohveleista ja lämmitä niitä mikroaaltouunissa 90 sekunnin ajan. Aseta sitten tyynyt takaisin tohveleihin ja nauti lämmöstä, joka leviää jalkoihisi. Tyynyt säilyttävät lämmön 60 minuutin ajan. Lämpötyynyjä säilytetään käytännöllisessä vetoketjullisessa taskussa tohveleiden alaosassa. Tohvelit on valmistettu joustavasta polyesterimateriaalista, minkä ansiosta ne sopivat useimpiin jalkoihin. Pohjat ovat noin 27 cm pituiset.


Lämpimät ja ihanat

One size – yksi koko sopii kaikille

Lämmittävät jalkojasi

Säilyttävät lämmön tunnin ajan


Lämpimät vehnätohvelit kylmille jaloille

Koe tunne lämpimistä jaloista lämmittävien vehnätohveleiden avulla, jotka on helppo lämmittää mikroaaltouunissa. Lämmitä nämä ihanat vehnätohvelit helposti pitäen niitä hetken mikroaaltouunissa, vedä ne jalkoihin ja käperry sohvalle rentoutumaan.

Mikrotohvelit ovat mikroaaltouunissa helposti lämmitettävät tohvelit. Tohvelit pysyvät lämpiminä vähintään tunnin ajan vain 60 sekunnin lämmityksellä. Tohvelit on valmistettu fleecemateriaalista ja ne säilyttävät lämmön tohveleiden sisältämien vehnäpussien ansiosta.

Nämä lämmittävät tohvelit toimivat tavallisen vehnätyynyn tavoin, minkä ansiosta niillä on erittäin kätevä lämmittää kylmät jalat. Tohvelit voidaan lämmittää uudelleen kerta toisensa jälkeen ilman, että ne menettävät lämmönpitävyyttään. 

Artikkelinumero: vp-029

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.