Pehmeät sisätohvelit (harmaat)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Pehmeät sisätohvelit (harmaat)

Uskomattoman upeat ja tyylikkäät sisätohvelit pehmeällä ja modernilla muotoilulla. Tohvelit lämmittävät jalkoja ja tarjoavat pehmeän ja miellyttävän askelluksen. Katso kaikki sisätohvelit täältä.


Tyylikkäät sisätohvelit

Pehmeät ja mukavat

Avoimet kärjet

Slip on -malli


Lämmittävät sisätohvelit

Nämä lämpimät tohvelit on valmistettu slip on -mallisiksi ja ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi kylminä aamuina tai kotona viileinä syys- ja talvi-iltoina. Tohveleissa on avoimet kärjet ja ne on helppo pukea ja riisua. Lisäksi ne ovat kätevästi taitettavissa ja pakattavissa mukaan mökille tai lentokoneeseen.

Näihin tohveleihin on mukava upottaa jalat, jotka ne lämmittävät vain muutamassa sekunnissa. Erittäin pehmeä muotoilu tekee näistä sisätohveleista myös hyvän verukkeen jäädä kotiin.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
23 senttimetriä
Koko 38-39
24 senttimetriä
Koko 40-41
25 senttimetriä
Koko 42-43
26,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 719

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.