Manikyyrisetti (9 osaa)

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Ammattimainen manikyyrisetti – sisältää 9 osaa

Käytännöllinen manikyyri-/pedikyyrisetti, joka sisältää yhdeksän erilaista osaa. Sopii täydellisesti niin kotikäyttöön kuin kauneushoitolaan. Tyylikäs laatikko tuntuu ylelliseltä ja kätevän kokonsa ansiosta tämä manikyyrisetti on helppo ottaa mukaan matkalle tai käsilaukkuun.


Korkealaatuinen kynsienhoitosetti 

Kauniit kynnet helposti 

Yhdeksän työkalua

Manikyyriin ja pedikyyriin


Manikyyri ja pedikyyri kotona

Tätä kätevää manikyyrisettiä käyttämällä voit hoitaa kyntesi kauniiksi kotona yhtä helposti kuin kauneushoitolassa. Säästä selvää rahaa käyttämällä tätä manikyyrisettiä sen sijaan, että teettäisit työn ammattilaisella.

Manikyyrisetti sisältää 9 osaa

Manikyyrisetti sisältää yhdeksän erilaista kynsienhoitovälinettä. Tämän kynsienhoitosetin tilaamalla saat kaikki työkalut, mitä voit ikinä tarvita kynsiesi kuntoon laittamisessa.

Kynsisakset, kynsiviila, kynsinauhaveitsi, pinsetit, korvapuikko, kahdet kynsileikkurit, kynsipihdit ja kynnenpuhdistin.

Artikkelinumero: NV-034

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.