Manikyyrisetti (7 osaa)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Fantastiset kynsienhoitovälineet – sisältää 7 osaa 

Kätevä seitsemänosainen manikyyri- ja pedikyyrisetti, joka sopii täydellisesti sekä kotiin että kauneussalonkiin. Todella laadukas manikyyrisetti toimitetaan kauniissa ja käytännöllisessä kotelossa. Näiden kynsienhoitovälineiden avulla voit helposti hoitaa kyntesi kauniiksi joka päivä. 


Kahdet kynsileikkurit

Kynsisakset

Pinsetit

Kynsiviila

Kynsinauhaveitsi

Kynnenpuhdistin


Työkalut helppoon kynsienhoitoon 

Tästä fantastisesta manikyyrisetistä löydät kaikenlaiset työkalut, joita tarvitset tehdäksesi kynsistäsi ja kynsinauhoistasi täydelliset. Kynsienhoitovälineet on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Aina kolmenkymmenen päivän avokauppa. Kiitos, että ostat tuotteesi meiltä. 

Kynsienhoitovälineet jokaiseen tilanteeseen

Tämä setti koostuu seitsemästä työkalusta kynsillesi. Työkalut sopivat täydellisesti niin manikyyriin kuin pedikyyriin, sekä sormien että varpaiden kynsien hoitamiseen. Nämä kynsienhoitovälineet on helppo ottaa mukaan matkalle. Kaunis ja tyylikäs nahka- ja tekstiilikotelo sopii täydellisesti matkalaukkuun tai käsilaukkuun.

Artikkelinumero: NV-033

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.