Kynsinauhaveitsi & kynsiviila

Varastossa.

6.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Yhdistetty kynsinauhaveitsi ja kynsiviila 

Tämä on ainoa työkalu, jonka tarvitset hoitaaksesi kyntesi kuntoon vaivatta. Kynsinauhaveistä käytetään liuskojen poistamiseen kynsinauhoista ja rumien, haljenneiden kynsinauhojen pois leikkaamiseen. Veitsi on erittäin terävä ja sillä ylettyy jopa kaikkein vaikeapääsyisimmille alueille kynsien ympärillä.

Tuotteen ominaisuudet

+ Hoitaa kynsinauhat kuntoon
+ Helppo kantaa mukana
+ Yhdistetty kynsiviilaan


Tämän kynsinauhaveitsen avulla voit hoitaa kynsinauhasi kuntoon helpolla tavalla, missä ikinä oletkin. Tämä käytännöllinen työkalu auttaa sinua sekä viilaamaan kynnet että hoitamaan kynsinauhat kuntoon. Koska työkalu on kooltaan ainoastaan 10 senttimetriä, se vie erittäin vähän tilaa, joten sitä on helppo kuljettaa mukana.


Kynsinauhaveitsi on pituudeltaan 10 senttimetriä ja painaa 10 grammaa. Se on valmistettu kovamuovista ja siihen on helppo tarttua. Veitsi on korkealaatuinen ja valmistettu kirurginteräksestä.


Artikkelinumero: NV-032

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.