Käänteiset pinsetit

Varastossa.

4.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pinsetit käänteistoiminnolla

Vakaat ja helposti käsiteltävät pinsetit, joita voit käyttää esimerkiksi tikkujen ja muiden ihoon kiinnittyneiden epäpuhtauksien poistamiseen. Pinsettien käänteinen toiminto tekee niiden käsittelystä helppoa. Sen sijaan, että nipistäisit pinsetteihin kohteen pitäen pinsettejä paikallaan, tartut kiinni kohteeseen ja hellität paineen siten, että haluttu kohde puristuu tiukasti pinsetteihin. 


Helppo ja varma pito

Erittäin korkea laatu

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä


Korkealaatuiset pinsetit

Pinsetit on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Käänteiset pinsetit ovat 12 senttimetrin pituiset ja sellaiset tulisi löytyä jokaisesta toilettilaukusta ja kylpyhuoneen kaapista. Voit käyttää pinsettejä tarttuaksesi niillä helposti esimerkiksi jalkapohjaan juuttuneeseen tikkuun tai kuolleeseen ihoon. 

Artikkelinumero: VT-001

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.