Kynsiä vahvistava aine

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Suojaava, kynsiä vahvistava tuote timanttimaisella lopputuloksella

Kynsinauhoilla ja kynsillä on taipumusta halkeilla kuivuessaan. Tämä ei ole vain kivuliasta, vaan se saa ne myös näyttämään hoitamattomilta ja ikäviltä. Tämä upea kynsiä vahvistava aine kosteuttaa ja suojaa kynsinauhoja ja kynsiä. Sen sisältämä ainutlaatuinen koostumus, jonka ominaisuudet vastaavat titaniumia ja timanttia, muodostavat erittäin tehokkaan suojakerroksen erilaisia kynsivaurioita vastaan. Tämän lisäksi kyntesi saavat kiiltävän ja tyylikkään viimeistelyn. 


Erittäin suojaava, kynsiä vahvistava tuote

Kosteuttaa kynsinauhoja

Vahvistaa kynsiä

Tyylikäs timanttimainen viimeistely

Nopea toimitus


Tämän vuoksi kynsinauhat halkeilevat

Kynnet rakentuvat keratiinista. Keratiinia on kehossa luonnostaan, ja sen rakenne on erittäin tiivis, minkä vuoksi on tärkeää kosteuttaa kynsinauhoja, jotta ne eivät ala halkeilla.


Sisältää 12 ml.

Artikkelinumero: NV-053

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.