Kynsienhoitosetti (15 osaa)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kynsienhoitosetti (15 osaa) 

Huippulaadukas kynsienhoitosetti manikyyrin ja pedikyyrin tekemiseen viidellätoista erilaisella kynsienhoitovälineellä kynsisaksien, pihtien, viilojen, kynsinauhatyökalujen ja kynsileikkurien muodossa. Tämä setti sisältää kaiken tarvitsemasi sekä sormien että varpaiden kynsien hoitamiseen. 


Korkealaatuinen kynsienhoitosetti

Viisitoista kynsienhoitovälinettä

Manikyyriin ja pedikyyriin


Manikyyriin ja pedikyyriin

Kynsienhoitovälineitä säilytetään erittäin kompaktissa kotelossa, minkä ansiosta niille löytyy helposti säilytyspaikka kylpyhuoneesta tai matkalaukusta. Täydellinen kynsienhoitosetti sinulle, joka rakastat kynsistäsi huolehtimista. Tämän setin avulla saat täydellisen kynsienhoidon päivästä toiseen. 

Kynsienhoitosetti sisältää seuraavat työkalut 

Kynsienhoitosettiin sisältyvät seuraavat työkalut: suuret kynsisakset, pienemmät kynsisakset, viistot kynsisakset, kynsinauhasakset, suora kynsiviila, viisto kynsiviila, neula lian poistamiseen kynsien alta, kynsien kaavin, kaavin kahdella erilaisella päällä, kaavin kynsinauhojen kuorintaan, kynsilasta sekä pinsetit. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: NV-042

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.