Kynsiöljy 8-in-1

Varastossa.
9.95 EUR

7.96 EUR

Toimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Upean kynsiöljyn 8 myönteistä ominaisuutta

Käytämme käsiämme päivittäin, minkä vuoksi kynnet ja kynsinauhat altistuvat suurelle kuormitukselle. Tämän seurauksena kynnet voivat alkaa näyttää huonoilta ja kynsinauhat voivat tulla huonokuntoisiksi. Tämä voi johtaa myös kynsien ja kynsinauhojen halkeiluun, mikä on sekä kivuliasta että näyttää ikävältä. Vältä tämä tämän upean kynsiöljyn avulla, jotk tarjoavat 8 myönteistä ominaisuutta kynsillesi ja kynsinauhoillesi. 


Luo suojaavan kerroksen

Kosteuttaa kynsinauhoja

Vahvistaa kynsiä

Vältä halkeilevat kynsinauhat

Hoitoaine kynsille


Tämän vuoksi kynsinauhat halkeilevat

Kynnet koostuvat keratiinista. Keratiinia on kehossa luonnollisesti, ja se on rakenteeltaan erittäin tiivistä, minkä vuoksi on tärkeää kosteuttaa kynsinauhat niiden halkeilun ehkäisemiseksi. Jos käytetään lisäksi kynsilakkaa ja/tai muuta kosmetiikkaa, kynnet ja kynsinauhat altistuvat erityisen suurelle kuormitukselle, mikä voi todennäköisemmin johtaa kynsien halkeiluun ja kynsinauhojen kuivumiseen. 

Näin kynsiöljyä käytetään

Hiero kynsiin kynsiöljyä, jolloin se lisää verenkiertoa ja kynsien kasvua. Anna kynsiöljyn kuivua kynsiin. Käytä kynsinauhatyönninstä levittääksesi kynsiöljyä kynsinauhojen alle. 

Sisältää 12 ml kynsiöljyä.

Artikkelinumero: NV-052

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.