Ruuvaustyökalu sisäänkasvaneelle kynnelle

Varastossa.

12.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Työkalu sisäänkasvaneelle kynnelle 

Tätä kynnen sisäänkasvamista ehkäisevää työkalua käyttämällä voit helposti lievittää painetta kynnen alla. Kynnen sisäänkasvaminen tarkoittaa sietämätöntä kipua ja se tulisi hoitaa välittömästi. Työkalu auttaa kynttä kasvamaan jälleen oikeaan suuntaan ja ehkäisemään bakteerien leviämistä ja tulehduksia.


Ehkäisee kynnen sisäänkasvamista

Helppokäyttöinen

Toimitetaan rasiassa

Korkealaatuinen


Jos varpaankyntesi kasvaa sisäänpäin, kynnen reunaiho voi muuttua araksi, turvonneeksi ja punoittavaksi. Lisäksi kynnen alle voi muodostua nestettä. Kun kynsi tunkeutuu sisälle ihoon, ihoon voi joutua myös bakteereja, mikä muodostaa riskin kynnen tulehtumiselle. Tulehduksen seurauksena kynsi alkaa märkiä, minkä lisäksi voi ilmetä tykyttävää kipua. Tämän sisäänkasvaneen kynnen työkalun avulla voit ehkäistä kynnen sisäänkasvamista varhaisessa vaiheessa. 

Näin tuotetta käytetään:

1. Desinfioi työkalu ja varpaankynsi. Aseta jalat lämpimään veteen vähintään 10 minuutiksi.
2. Tartu työkalulla sisäänkasvaneen kynnen molempiin sivuihin.
3. Säädä työkalu sopivaan kulmaan.
4. Käännä mutteria hitaasti vetäen kynttä varovasti ylöspäin.
5. Säädä mutteria kymmenen minuutin välein.
6. Nosta jalat pois lämpimästä vedestä 30 minuutin kuluttua.
7. Nosta työkalua varovasti.
8. Aseta pieni pala puuvillavanua kynnen alle.

Ei suositella potilaille, joilla on vaikeasti sisäänpäin kasvaneet kynnet. Kynnet tulee upottaa lämpimään veteen 10 minuuttia ennen käsittelyä. Käytä työkalua 5–15 päivän välein, käsittely tehoaa tavallisesti 1–4 kuukauden ajan. Suositeltava käsittelyajankohta on ennen nukkumaanmenoa. Vältä tiukkojen kenkien käyttämistä käsittelyn jälkeen. Käytä antibakteerisia tuotteita, mikäli iho tai kynsi on vahingoittunut.   

Artikkelinumero: NV-005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.