Työkalu sisäänkasvaneelle kynnelle

Varastossa.

8.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Työkalu sisäänkasvaneelle kynnelle

Kynnen sisäänkasvamista ehkäisevä työkalu, jota käytetään terävän, varpaan ihoa vasten painautuneen kynnen aiheuttaman paineen vähentämiseen. Sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyä työkalua voi myös käyttää lian ja bakteerien puhdistamiseen kynsistä, mikä pienentää tulehdusriskiä. Katso kaikki kynnen sisäänkasvamista ehkäisevät tuotteet.


Ehkäisee kynnen sisäänkasvamista

Tehokas työkalu

Vähentää kipua

Korkealaatuinen


Vähennä sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa painetta

Kun kynsi tunkeutuu sisälle ihoon, ihoon voi joutua myös bakteereja, mikä aiheuttaa riskin kynnen tulehtumiselle. Jos varpaankyntesi kasvaa sisäänpäin, kynnen reunaiho voi muuttua araksi, turvonneeksi ja punoittavaksi. Lisäksi kynnen alle voi muodostua nestettä. Tämän työkalun päät ovat taivutetut, lastamaiset ja suhteellisen terävät, minkä ansiosta saat nostettua sillä kynttä helposti. 

Pääse eroon kynnen sisäänpäin kasvamisesta 

Tulehduksen seurauksena iho alkaa märkiä, minkä lisäksi saattaa ilmetä tykyttävää kipua. Tämän sisäänkasvaneelle kynnelle kehitetyn työkalun avulla voit ehkäistä kynnen sisäänkasvamista varhaisessa vaiheessa. Pääset nopeasti eroon kynnen sisäänpäin kasvamisesta nostamalla kynttä aamuin illoin ja vähentämällä siten terävän, varpaan ihoa vasten painautuneen kynnen aikaansaamaa painetta. 

Artikkelinumero: NV-028

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.