Pehmeät jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeät jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset (2 kpl) 

Mukavat jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset, jotka ehkäisevät ja lievittävät jalkaterien etuosien kipuja. Näissä pohjallisissa on sisäänommeltuna pehmeät silikonigeeliosiot, minkä ansiosta saat pehmeän vaimennuksen jokaiselle askeleelle.


Pehmeät jalkaterien etuosia tukevat pohjalliset

Ehkäisevät kipua jalkaterien etuosissa

Pehmeät ja mukavat


Vähentävät kipua jalkaterien etuosissa

Näitä pohjallisia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä. Lisäksi voit käyttää näitä jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia myös ilman kenkiä. Pohjalliset vedetään jalkaterien etuosien päälle sukan tavoin ja ne toimivat erinomaisesti vasaravarpaan kipuihin tai muunlaisiin jalkaterän etuosaan kohdistuviin kipuihin. Sukan sisällä on sisäänommeltu pehmeä tyyny silikonigeelistä jakamassa kehonpainon suuremmalle alalle ja vaimentamassa jalkaterään kohdistuvaa painetta. 

Iskunvaimennusta päkiöihin

Joka päivä kävelemme tuhansia askelia. Joka kerta jalan alas laskiessamme jalkaterän etuosa altistuu voimakkaalle iskulle ja ajan myötä nämä iskut voivat aiheuttaa kipua. Näitä pehmeitä jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia käyttämällä suojaat jalkojasi ja vähennät riskiä kärsiä kivuista. 

Tuotteen normaali käyttöikä on kuudesta kahteentoista kuukautta päivittäisessä käytössä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 272

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.