Päkiäsuojat

Varastossa.

7.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pehmeät suojat päkiöille (2 kpl)

Fantastisen pehmeät ja kuormitusta lievittävät päkiäsuojat, jotka tarjoavat kivun ja kuormituksen lievitystä jalkaterien etuosille. Päkiäsuojat on valmistettu pehmeästä silikonista ja niissä on mahtava iskunvaimennuskyky. 


Lievittävät jalkaterien etuosien kuormitusta 

Pehmeät ja miellyttävät

Hyvä iskunvaimennuskyky

Sopivat kaikenkokoisille jaloille


Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Päkiäsuojat sopivat kaikenlaisiin jalkineisiin, kuten työkenkiin tai vapaa-ajan kenkiin. Pohjalliset lievittävät jalkaterän etuosaan kohdistuvaa kuormitusta ohuissa, huonoilla pohjilla varustetuissa kengissä, kuten esimerkiksi tennareissa. Niitä voidaan myös käyttää juoksukengissä.

Yksi vinkki on myös käyttää näitä päkiäsuojia korkeakorkoisissa juhlakengissä, jolloin korkokenkien usein aiheuttamaa, jalkaterän etuosaan kohdistuvaa suurta kuormitusta voidaan lievittää.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FFI-007

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.