Päkiäsuojat (jalkaterän etuosaan)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaterän etuosan suojat päkiöille 

Pari (2 kpl) mahtavia silikonisuojia, jotka lievittävät jalkateriesi etuosiin kohdistuvaa kuormitusta ja poistavat kipua aristavista päkiöistä, antaen pehmeän iskunvaimennuksen seistessäsi tai kävellessäsi.


Jalkaterän etuosan suojat silikonia

Pehmeät ja mukavat

Valmistettu silikonista


Vähentävät kipua jalkaterien etuosissa

Kivun tunteminen päkiöissä on suhteellisen yleinen ongelma, jota esiintyy useimmilla meistä tasaisin väliajoin. Kipu voi vaihdella lievästä aristuksesta ja epämukavuudesta aina niin voimakkaaseen kipuun, että pelkkä seisomaan nouseminenkin voi olla vaikeaa. Näitä jalkaterän etuosan suojia käyttämällä kivut jalkaterien etuosista häviävät nopeasti. 

Kaksi pehmeää silikonisuojaa päkiöille 

Päkiät altistuvat päivttäin tuhansille iskuille, sillä päkiät asettuvat maata vasten jokaisella ottamallamme askeleella. Mikäli käytät kovapohjaisia kenkiä, riski päkiöiden kipeytymiseen on erittäin suuri. Näitä pehmeitä silikonisuojia käyttämällä voit ehkäistä päkiöidesi kipeytymisen. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FFI-010

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.