Jalkaterän etuosan pohjalliset

Varastossa.

7.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaterän etuosan pohjalliset 

Pari (2 kpl) miellyttäviä jalkaterän etuosan pohjallisia. Pehmeät silikonipohjalliset ehkäisevät jalkaterien etuosiin kohdistuvia iskuja ja lievittävät kipua. Nämä jalkaterän etuosan pohjalliset auttavat saamaan pehmeän vaimennuksen jalkaterien etuosille, mikä muun muassa ehkäisee kipuja ja kirvelyn tunnetta jalkaterän etuosan alla sekä vähentää riskiä kovettumien muodostumiselle.

Lievittävät jalkaterien etuosien kuormitusta

Voidaan käyttää kengissä

Sopivat miehille ja naisille

Keskimääräinen käyttöikä 6 kuukautta

Vähennä kipua jalkaterien etuosissa 

Pohjalliset sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa kengissä. Voit myös käyttää jalkaterän etuosan pohjallisia ilman kenkiä. Pohjalliset vedetään sukkien tavoin jalkaterien etuosien päälle. Pohjallisissa on sisäänommeltu pehmeä, silikonigeelistä valmistettu tyyny jakamassa kehonpainoa suuremmalle alueelle ja vaimentamassa jalkaterien etuosiin kohdistuvaa painetta.

Artikkelinumero: FFI-008

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.