Päkiätuki (2 kpl)

Varastossa.

16.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Päkiätuki (2 kpl)

Kuormitusta vähentävä päkiätuki, tai päkiäpehmuste tarranauhalla. Päkiätukea käytetään vähentämään päkiän painetta ja kipua. Päkiätuet toimivat erinomaisesti, kun päkiäsi tuntuvat uupuneilta tai aroilta.


Päkiätuki (2 kpl)

Vähentää päkiän kipua

Kiinnitetään tarranauhan avulla

Tukee päkiää


Tämän takia sinun kannattaa käyttää päkiätukea

Päkiätuki on eräänlainen pohjallinen, joka laitetaan päkiän alle vähentämään päkiälle kohdistuvaa painetta, tai hoitamaan päkiässä tuntuvaa kipua tehokkaasti. Käyttäessäsi päkiätukea on erittäin tärkeää, että tuki sijoitetaan oikeaan kohtaan kengissäsi, jotta se vähentää jalan kuormitusta mahdollisimman tehokkaasti.

Tämän tuen tarkoitus on nostaa etumaista jalkaholvia, joka yleensä vajoaa alaspäin kivualiaan päkiän seurauksena. Päkiätuen korkein kohta kohdistuu jalan keskiosaan, jotta jalkaholvin etumainen osa saadaan anatomisesti oikeaan asentoon.

Materiaali: tekstiili, tarranauha ja kovamuovi

Artikkelinumero: FFI-012

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.