Pohjalliset korkokenkiin

Varastossa.

7.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset korkokenkiin pehmeästä geelistä

Monet korkokenkiä käyttävät kokevat kipua jalkaterien päkiöissä. Näitä pehmeitä, jalkaterille optimoituja pohjallisia käyttämällä vältyt kivun tuntemiselta. Pohjalliset ovat pehmeästi iskuja vaimentavat ja ne vähentävät jalkateriin kohdistuvaa painetta. Säästä jalkojasi kovilta iskuilta näiden pohjallisten avulla. 


Iskuja vaimentavat jalkaterän pohjalliset

Käytetään korkokengissä

One-size – yksi koko sopii kaikille


Tarjoa vakautta jalkaterillesi 

Näitä pohjallisia korkokengissäsi käyttämällä vakautat jalkateriäsi. Jalkaterään kohdistuva paine vähentyy, ja lisäksi vältyt jalkojen liukumiselta ja valumiselta pois kengistä. Pohjalliset on valmistettu silikonimateriaalista, joka kiinnittyy hyvin niin jalkojen ihoon kuin kenkien sisäpuolelle. 

Useita käyttökertoja tarjoavat pohjalliset

Voit pestä nämä pohjalliset helposti huuhtelemalla ne haalealla vedellä. Anna pohjallisten tasokuivua pesun jälkeen. Näitä pohjallisia voi käyttää kerta toisensa jälkeen.

Artikkelinumero: FFI-009

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.