Pohjalliset (urheilulajeihin)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset (urheilu)

Mukavat urheilupohjalliset, jotka tarjoavat miellyttävän iskunvaimennuksen ja maksimaalisen mukavuuden. Pohjalliset lievittävät ja ehkäisevät kipua jaloissa, polvissa ja kantapäissä, samalla kun ne vakauttavat ja tukevat jalkoja jokaisessa liikkeessä.


Urheiluun sopivat

Iskuja vaimentavat urheilupohjalliset

Vakauttavat askellusta

Ehkäisevät vammoja


Erinomainen iskunvaimennuskyky

Nämä urheilupohjalliset on muotoiltu lieventämään ja ehkäisemään tehokkaasti tavanomaisia vammoja, joita voi ilmetä treenaamisen yhteydessä. Näitä vammoja ovat esimerkiksi luupiikki, akillesjänteen tulehdus, polvivammat sekä kivut säärissä. Pohjalliset tuovat kenkiin vakaata ja miellyttävää mukavuutta.

Pehmeät geelityynyt kantapäiden ja jalkaterien alla tarjoavat kantapäille tehokasta iskunvaimennusta ja kuormituksen lievennystä. Urheilupohjalliset on valmistettu neutraalin muotoisiksi ja ne sopivat täydellisesti niin jumppakenkiin, työkenkiin kuin vapaa-ajan kenkiin.

Kengän kokoMinMax
36–3923,5 cm25,5 cm
40–4326 cm28 cm
44–4728,5 cm30 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavia. Saat pohjallisesta juuri oikean kokoisen leikkaamalla sen tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Artikkelinumero: SI-050-L

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.