Pohjalliset juoksuun

Varastossa.
249.00 EUR

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset juoksuun

Tukevat (kokopitkät) pohjalliset syvään koverretuilla kantaosilla, jalkaterän peloteilla ja ergonomisilla jalkaholvin tuilla. Juoksuun kehitetyt pohjalliset tarjoavat jaloillesi vakautta, kuormituksen lievitystä, iskunvaimennusta ja mukavuutta esimerkiksi juoksuun. Pohjallisten lisävaimennus kantapään alla tekee niistä optimaaliset käytettäviksi luupiikin yhteydessä. Pohjalliset ovat leikattavissa yksilöllisen kokoisiksi, joten ne tarjoavat optimaalisen istuvuuden.

Tukevat pohjalliset juoksuun – pääominaisuudet

Koverretut kantaosat

Iskunvaimennus kantapäissä

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Pohjalliset ovat korkealaatuiset. Sopivat miehille ja naisille, joiden kengän koko on 35–44. Leikkaa pohjalliset itsellesi sopivan kokoisiksi pohjallisten alapuolelle painetun leikkausmallin mukaisesti. 

Artikkelinumero: 063001

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.