Pohjalliset jalkapallokenkiin

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset jalkapallokenkiin

Ergonomiset ja höyhenenkevyet pohjalliset, jotka sopivat kaikenlaisiin jalkapallokenkiin. Jalkapallossa jalkatyö on uskomattoman tärkeää sekä lyhyissä että nopeissa maksimijuoksuissa ja pidemmissä juoksuissa kentän poikki. Nämä pohjalliset on erityisesti suunniteltu siten, että niissä keskitytään iskunvaimennukseen erityisesti kantapäässä ja etujalassa. Täydellinen koviin otteluihin jalkapallokentällä.


Jalkapallonkenkien pohjalliset

Mukautettu jalkapallofysiikkaa varten

Hellävarainen polville ja nilkoille

Iskunvaimennus kantapäässä ja etujalassa

Toimitus 2-4 päivässä


Jalkapallokengän pohjalliset

Jalkapallokenkien pohjalliset ovat suunniteltu erityisesti jalkapallon kaltaisiin juoksu-urheilulajeihin, joissa juostaan sekä pidempiä juoksuja keskinopeudella että maksimijuoksuja, joissa on erittäin intensiivistä jalkatyötä ja nopeita käännöksiä. Jalkapallossa jalkatyö on tärkeää nopeiden liikkeiden ja sekä suorien että sivuttaisten liikkeiden osalta. Asettamalla jalkapallokenkiin pohjalliset voit pehmentää jalkojasi kevyesti ja vähentää kantapäiden, jalkaterän tai nilkkojen loukkaantumisriskiä.

Jalkapallokenkien pohjalliset nopeisiin käännöksiin 

Kengänpohjalliset ovat korkealaatuisia ja kestävät koko kauden. Kengän sisäosat ovat erittäin mukavat ja pehmentävät koko jalkaa nopeiden askelten ja nopeiden käänteiden aikana. Nämä pohjalliset sopivat myös muihin urheilulajeihin kuin pallopeleihin, kuten juoksuun, voimakävelyihin, maila-urheiluun tai muuhun liikuntaan.

Sopii kaikkiin jalkapallokenkiin

Leikkaa kengän sisäkappale yksilöllisen koon mukaan ja sovita se sisäkappaleen pohjassa olevan kokomallin avulla. Irrota sitten kengänpohjallinen ja aseta pohjallinen sininen, pehmeä kangaspuoli ylöspäin. Sisäkkeet sopivat yhtä hyvin sekä miehille että naisille.

* Kaikki kengänpohjalliset ovat leikattavia. Säädät insertit oikean kokoisiksi leikkaamalla ne saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Artikkelinumero: 862

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.