Uimakengät lapsille (dinosaurukset)

Varastossa.

13.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Uimakengät lapsille (dinosaurusteema)

Nämä älykkäät ja suositut lasten uimakengät on erityisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen suoja lapsesi herkille jaloille. Ne vähentävät vahinkojen riskiä estämällä lapsia astumasta teräviin esineisiin rannan hiekassa sekä veden alla että sen pinnalla. 

Olipa kyseessä sitten terävät kivet, vahvat simpukankuoret tai pinnan alla piilotteleva roskat, voit tuntea olosi turvallisemmaksi älykkäiden uimakenkien parissa.


Uimakengät, jotka suojaavat jalat

Vältä viiltoja terävistä kivistä

Mukavat ja helppo pukea

Hyvä laatu

Toimitus 2-4 päivää


Helppo laittaa jalkaan

Kaikki vanhemmat tietävät, kuinka iso projekti lasten pukeminen voi olla. Uimakengämme eivät ole ainoastaan suojaavia jalkapohjia kohtaan, vaan myös erittäin helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois. Joustava muotoilu mahdollistaa lapsen helposti liukuvan jalkansa kenkiin ilman apua. Tämä säästää aikaa ja tekee rannalla oleskelusta vielä hauskempaa.

Urasyvä muotoilu tarjoaa hyvän pidon uima-altaalla

Lapset rakastavat juosta ja leikkiä, varsinkin rannalla. Anti-liukkaan suunnittelun ansiosta lapsesi voi juosta, hypätä ja leikkiä huoletta liukastumisesta. Tämä luo turvallisen ympäristön lapsen tutkia ja tuntea olonsa turvalliseksi, olipa kyseessä sitten uima-altaan liukas laattalattia tai ulkona luonnossa.

Tilaa pari lasten uimakenkiä

Suojaavilla ominaisuuksillaan, helppoudellaan pukea, anti-liukkaalla suunnittelullaan ja hyvällä laadullaan, lasten uimakengät ovat itsestäänselvä valinta lapsesi ranta-seikkailuille. Suojaa heidän jalkansa ja anna heidän nauttia päivästä ilman huolia. Valitse lasten uimakengät, turvallisen ja hauskan ranta-kokemuksen takaamiseksi.

Koot: 
Uimakengät on valmistettu joustavasta ja venyvästä materiaalista. Jos joudut valitsemaan kahden koon väliltä, suosittelemme valitsemaan pienemmän mallin. 

Artikkelinumero: SP-030

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.