Uimakengät basic (siniset)

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Uimakengät rannalle

Pehmeät, mukavat ja höyhenenkevyet rantakengät sopivat täydellisesti sinulle, joka rakastat paljasjalkaisuuden tunnetta. Nämä uimakengät sopivat täydellisesti pitkiin ja ihaniin rantapäiviin. Niiden avulla vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla tai viiltämästä niitä teräviin kiviin tai simpukankuoriin.

Katso kaikki uimakengät täältä


Suojaavat uimakengät

Välty terävien kivien aikaansaamilta viiltohaavoilta

Mukavat ja kevyet

Laadukkaat


Teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta suojaavat rantakengät

Näitä uimakenkiä uintireissuillasi käyttämällä minimoit riskin astua teräviin kiviin ja simpukankuoriin sekä lasinsiruihin ja muihin roskiin uimassa ollessasi. Lisäksi vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla – etenkin keskikesän päivinä Välimeren rannoilla. Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huolettomasti, kesäpäivistä nauttien.

Artikkelinumero: 600

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.