Rantakengät basic (oranssit)

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rantakengät suojaavat jalkojasi

Suojaa jalkasi teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta tai vedenpinnan alla piilossa olevilta roskilta. Pehmeät, mukavat ja höyhenenkevyet rantakengät sopivat täydellisesti sinulle, joka rakastat paljasjalkaisuuden tunnetta, ja niiden ansiosta voit myös kokea olosi turvalliseksi. Nämä rantakengät sopivat täydellisesti pitkiin ja ihaniin rantapäiviin. 

Katso kaikki uimakengät täältä


Suojaavat rantakengät

Välty terävien simpukoiden ja kivien raapimiselta

Mukavat ja kevyet

Laadukkaat


Kiviltä, roskilta ja simpukankuorilta suojaavat rantakengät

Näitä uimakenkiä uintireissuillasi käyttämällä minimoit riskin astua teräviin kiviin ja simpukankuoriin sekä lasinsiruihin ja muihin roskiin uimassa ollessasi. Lisäksi vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla – etenkin keskikesän päivinä Välimeren rannoilla. Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huolettomasti, kesäpäivistä nauttien.

Artikkelinumero: 615

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.