Uimakengät Aqua orient

Varastossa.

34.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tyylikkäät uimakengät rannalle

Supertyylikkäät uimakengät, jotka suojaavat uintireissuillasi jalkojasi ja jalkapohjiasi teräviltä simpukankuorilta ja kiviltä sekä rannalla että vedessä. Nämä tyylikkäät uimakengät sopivat täydellisesti pitkiin rantapäiviin


Tyylikkäät uimakengät

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkapohjiasi 

Erittäin laadukkaat


Teräviltä kiviltä suojaavat uimakengät

Uimakengät suojaavat jalkojasi meressä uidessasi. Suojaavien uimakenkien ansiosta voit kävellä vapaasti niin hiekkarannalla kuin kallioillakin ottamatta riskiä neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin astumisesta, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta.

Vesiurheiluun sopivat uimakengät

Nämä uimakengät sopivat kaikenlaiseen hauskanpitoon rannalla ja vedessä. Lisäksi ne sopivat käytettäviksi erilaisissa vesiurheilulajeissa, kuten surffauksessa, vesijuoksussa, snorklauksessa tai vesipallossa. Uimakengissä on vahvat ja pitävät kumipohjat sekä miellyttävät ja joustavat päälliset, jotka kuivuvat huomattavan nopeasti.

Artikkelinumero: 616

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.