Rantakengät basic (mustat)

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkoja suojaavat uimakengät

Nämä rantakengät tarjoavat hyvän suojan jaloillesi uinnin ajaksi. Uimakengät suojaavat jalkojasi teräviltä kiviltä, rikkinäisiltä simpukankuorilta, lasinsiruilta tai vedenpinnan alla piilossa olevilta roskilta. Pehmeät, mukavat ja ihanat rantakengät sopivat sinulle, joka rakastat paljasjalkaisuuden tunnetta. Samanaikaisesti voit tuntea olosi turvalliseksi. Täydelliset jalkineet ihaniin rantapäiviin!

Katso kaikki uimakengät täältä


Suojaavat rantakengät (mustat)

Välty terävien simpukoiden ja kivien raapimiselta

Mukavat ja kevyet

Laadukkaat


Kiviltä, roskilta ja simpukankuorilta suojaavat rantakengät

Näitä uimakenkiä uintireissuillasi käyttämällä voit välttyä riskiltä astua teräviin kiviin ja simpukankuoriin sekä lasinsiruihin ja muihin roskiin, joita voi olla piilossa hiekan tai vedenpinnan alla. Lisäksi vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla – etenkin keskikesän päivinä Välimeren rannoilla. Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huolettomasti, kesäpäivistä nauttien.

Artikkelinumero: 701

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.