Uimakengät Aqua caeruleum

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Uimakengät rannalle

Nämä fantastiset uimakengät sopivat täydellisesti rannalle. Uimakengät suojaavat uintireissuilla jalkojasi ja jalkapohjiasi teräviltä simpukankuorilta sekä rannalla että vedessä.


Tyylikkäät uimakengät (2 kpl)

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkapohjiasi

Erittäin hyvälaatuiset


Uimakengät uintihetkiin

Uimakengät suojaavat jalkojasi meressä uidessasi. Suojaavia uimakenkiä käyttämällä voit kävellä rannalla polttamatta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla ja vältyt lisäksi riskiltä astua neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta.

Uimakengät vesiurheilulajeihin

Nämä uimakengät sopivat erinomaisesti myös erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten windsurfingiin, vesijuoksuun, snoklaukseen tai vesipalloon. Uimakengissä on vahvat ja hyvin pitävät kumipohjat sekä miellyttävät ja joustavat päälliset, jotka kuivuvat erittäin nopeasti.

Artikkelinumero: 806

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.