Uimakengät (mustat/punaiset)

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Uimakengät rannalle

Ihastuttavat uimakengät, jotka sopivat erinomaisesti rannalle. Uimakenkien ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi ilman, että polttaisit jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla tai vahingoittaisit niitä teräviin kiviin ja rikkinäisiin simpukankuoriin merenrannalla uidessasi.


Tyylikkäät uimakengät (2 kpl) 

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkapohjiasi

Erittäin laadukkaat


Uimakengät uintihetkiin

Uimakengät sopivat pitkiin, ihaniin rantapäiviin. Jalkoja suojaavia uimakenkiä käyttämällä voit suunnata rannalle polttamatta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla tai ottamatta riskiä astua neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta.

Suojaa jalkojasi teräviltä kiviltä

Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huoletta ilman, että altistat jalkasi vedenpinnan alla piileviin teräviin kiviin tai rikkinäisiin simpukankuoriin. Näissä uimakengissä on paksut, suojaavat kumipohjat, joiden ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi uidessasi.

Artikkelinumero: 603

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.