Uimakengät active (mustat/vaaleanpunaiset)

Varastossa.

34.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Uimakengät rannalle ja vesiurheiluun

Nämä uimakengät sopivat täydellisesti sekä rannalle että vesiurheilulajeihin. Uimakengät suojaavat jalkojasi ja jalkapohjiasi teräviltä simpukankuorilta ja kiviltä niin rannalla kuin vedessäkin. Fantastisen laadun ja erinomaisen istuvuuden ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi nämä kengät jaloissasi.


Tyylikkäät uimakengät

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkojasi

Fantastinen laatu

Hyvä istuvuus


Uimakengät suojaavat jalkojasi

Nämä ihastuttavat uimakengät suojaavat jalkapohjiasi meressä uidessasi. Näitä suojaavia rantakenkiä käyttämällä voit nauttia rantaelämästä polttamatta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla tai ottamatta riskiä rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin astumisesta, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta.

Vesiurheiluun sopivat uimakengät

Nämä uimakengät sopivat myös erinomaisesti käytettäviksi erilaisissa vesiurheilulajeissa, kuten surffauksessa, vesijuoksussa, snorklauksessa tai vaikkapa vesipallossa. Uimakengissä on vahvat ja pitävät kumipohjat sekä miellyttävät ja joustavat päälliset, jotka kuivuvat huomattavan nopeasti.

Artikkelinumero: 702

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.