Uimakengät lapsille (pinkki)

Varastossa.

13.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Suojaa lasten jalat uimakengillä

Ihanat kesäpäivät auringon ja uimisen parissa ovat parhaimmistoa! Nämä uimakengät on suunniteltu tarjoamaan älykäs suoja teräviä kiviä, polttavaa hiekkaa tai veden pinnan alla piileskelevää roskaa vastaan. Lapsesi jalat pysyvät turvassa uimakengissä - ja ihanat ranta-ajanviettot pysyvät mahtavina. 


Uimakengät, jotka suojaavat jalat

Vältä viiltoja terävistä kivistä

Mukavat ja helppo pukea

Hyvä laatu

Toimitus 2-4 päivää


Helppo lapsen pukea

Uimakengämme eivät ole vain suojaavia, ne ovat myös erittäin helppo laittaa jalkaan. Joustava muotoilu mahdollistaa lapsen helposti liukuvan jalkansa kenkiin ilman apua. Tämä säästää aikaa ja tekee rannalla oleskelusta vielä hauskempaa. Uimakengät lapsille on valmistettu kevyistä ja joustavista materiaaleista, jotka mahdollistavat mukavan istuvuuden ja liikkumisvapauden pienille jaloille. 

Urasyvä pohja hyvän pidon takaamiseksi

Lapset rakastavat juosta ja leikkiä, varsinkin rannalla. Anti-liukkaan suunnittelun ansiosta lapsesi voi juosta, hypätä ja leikkiä huoletta liukastumisesta. Tämä luo turvallisen ympäristön lapsen tutkia ja tuntea olonsa turvalliseksi. Pitoa parantavat pohjat vähentävät lasten liukastumisen riskiä märillä pinnoilla, mikä voi olla hyvä, kun lapset juoksevat tai leikkivät vedessä ja sen ympärillä. 

Olipa kyseessä sitten uima-allas, ranta tai vesipuisto, vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että lapsilla on parempi pito ja pienempi riski liukastua ja satuttaa itsensä.

Koot: 
Uimakengät on valmistettu joustavasta ja venyvästä materiaalista. Jos joudut valitsemaan kahden koon väliltä, suosittelemme valitsemaan pienemmän mallin. 

Artikkelinumero: SP-029

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.