Uimakengät (vaaleanpunaiset)

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Uimakengät rannalle

Tyylikkäät uimakengät, jotka suojaavat uintireissuilla jalkojasi rikkinäisiltä simpukankuorilta ja teräviltä kiviltä niin rannalla kuin uidessasi. Uimakenkiä käyttämällä voit juosta suoraan veteen ja nauttia täysin siemauksin ihanista rantapäivistä.


Mukavat uimakengät (2 kpl)

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkapohjiasi 

Erittäin laadukkaat


Uimakengät suojaavat jalkoja

Nämä uimakengät, toiselta nimeltään rantakengät, sopivat hyvin ihaniin rantapäiviin. Uimakenkiä käyttämällä pääset rentoutumaan, kun vältyt huolehtimasta jalkapohjien polttamista tulikuumalla hiekalla tai astumista neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta. 

Suojaa jalkojasi uidessasi

Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huoletta ilman, että altistat jalkasi vedenpinnan alla piileviin teräviin kiviin tai rikkinäisiin simpukankuoriin. Näissä uimakengissä on paksut, suojaavat kumipohjat, joiden ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi uidessasi.

Uimakengät lapsille uima-altaalle

Uimakenkiä voivat yhtä hyvin käyttää niin lapset kuin aikuisetkin. Vanhempana voi olla erityisen mukavaa päästää lapsi rannalle ilman huolta siitä, että hän vahingoittaisi jalkansa. Lisäksi uimakengät sopivat erinomaisesti myös uima-altaalla käytettäviksi. Uimakenkien pohjat ovat nimittäin uritetut, mikä vähentää riskiä liukastua altaan liukkailla klinkkerilaatoilla. 

Artikkelinumero: 602

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.