Laastarit sisäänkasvaneelle kynnelle (10 kpl)

Varastossa.

8.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Laastarit sisäänkasvaneelle kynnelle (10 kpl)

Kymmenen tehokasta laastaria sisäänkasvaneelle kynnelle. Vähentävät kynnen aiheuttamaa painetta. Välty varpaiden hiertymiltä ja haavoilta käyttämällä näitä sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyjä laastareita. Ne toimivat sekä ennaltaehkäisevästi että jo sisäänkasvaneesta kynnestä kärsiville.


Kymmenen sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyä laastaria

Lievittävät kynnen aiheuttamaa kipua

Ehkäisevät kynnen sisäänkasvamista

Välty hiertymiltä ja kynnen sisäänkasvamiselta

Toimitus 3–4 päivässä


Lievittävät kipua ja ehkäisevät kynnen sisäänkasvamista

Nämä sisäänkasvaneelle kynnelle kehitetyt laastarit ovat täydellinen tapa lievittää sietämätöntä kipua, jota voi esiintyä sisäänkasvaneen kynnen yhteydessä. Laastarit ovat helppokäyttöisiä ja helppo asettaa sisäänkasvaneeseen kynteen paineen vähentämiseksi ja kivun lievittämiseksi. Laastarit myös ehkäisevät kynnen sisäänkasvamista ja auttavat ehkäisemään ongelman uusiutumista.

Sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyjen laastariemme avulla voit nopeasti ja helposti saada lievitystä kipuun ja epämukavuuteen sekä välttyä huolilta ongelman uusiutumisen suhteen. Laastarit toimitetaan nopeasti 1–2 päivän toimitusajalla, joten pääset lievittämään sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamia vaivoja välittömästi.

Artikkelinumero: NV-057

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.