Apuvälineet sisäänkasvaneelle kynnelle (kaarimalli)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Ehkäise ja lievitä kynnen sisäänkasvamista

Kuusi eri kokoista sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyä kaaren muotoista apuvälinettä. Näitä apuvälineitä aletaan käyttää jo siinä vaiheessa, kun kynnen huomataan alkaneen kasvaa sisäänpäin. Näin voidaan ehkäistä ihon rikkoutuminen siihen tunkeutuvan kynnen aiheuttamana. Kaareksi muotoiltu apuväline kiinnitetään kynnen ulkosivuille (yllä olevan kuvan mukaisesti). Tämä apuväline auttaa kynttä kasvamaan suoraan ilman, että se pääsee tunkeutumaan ihon sisään.


Apuvälineet sisäänkasvaneelle kynnelle

Sisältää kuusi eri kokoa 

Ehkäisevät kynnen sisäänkasvamista

Korjaavat kynnen asentoa


Tästä syystä kynsi alkaa kasvaa sisäänpäin

Sisäänkasvanut kynsi tarkoittaa sitä, että kynsi leikkautuu sisälle ihoon, mikä saattaa aiheuttaa huomattavaa kipua. Jos sisäänpäin kasvaneelle kynnelle ei tehdä mitään, bakteerit voivat päästä sisälle haavaan ja kynsi voi jatkaa sisäänpäin kasvamistaan ajan saatossa. Siinä tapauksessa varpaan ihosta tulee kuuma ja turvonnut ja varpaassa voi tuntua jyskyttävää kipua.

Ehkäise kynnen sisäänkasvaminen

Näiden sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyjen apuvälineiden avulla voit ehkäistä kynnen sisäänkasvamisen varhaisessa vaiheessa. Kiinnitä apuväline varpaaseesi heti, kun huomaat kynnen alkaneen kasvaa sisäänpäin kohti ihoa.

Artikkelinumero: NV-037

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.