Silikonisuojat sisäänkasvaneelle kynnelle

9.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Silikonisuojat isovarpaan sisäänkasvaneelle kynnelle (2 kpl)

Onko isovarpaasi kynsi alkamassa kasvaa sisäänpäin? Nämä erittäin suositut sisäänkasvaneelle kynnelle kehitetyt silikonisuojat ehkäisevät ja lievittävät isovarpaidesi kynsien aiheuttamia hiertymiä vähentämällä niiden aikansaamaa painetta.


Silikonisuojat sisäänkasvaneelle kynnelle

Ehkäisevät isovarpaan kynnen sisäänkasvamista

Vähentävät ihoa vasten kohdistuvaa painetta

Ehkäisevät kynnen sisäänkasvamista

Nopea toimitus 3–4 päivässä


Vähennä sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamia vaivoja

Nämä sisäänkasvaneelle kynnelle kehitetyt silikonisuojat ovat helppo ja mukava ratkaisu, joka voi auttaa lievittämään sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamia hiertymiä ja kipua. Suojat on valmistettu pehmeästä silikonista, joka antaa iholle hyvän suojan kynsiltä ja ehkäisee hiertymiä. Helppokäyttöiset suojat sopivat täydellisesti isovarpaille. Jokainen pakkaus sisältää kaksi kappaletta suojia, joten saat pakkauksen mukana suojat molemmille isovarpaille.

Artikkelinumero: NV-056

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.