Gehwol Kynsineste

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kynsineste Gehwolilta

Sisäänkasvaneisiin kynsiin ja kynsinauhojen sarveistumien muodostumiseen liittyviä ongelmia voi ehkäistä tällä Gehwolin pehmeyttävällä tuotteella. Kynsineste auttaa pehmentämään kynsinauhojen ympäröivää ihoa ja sen avulla kyntesi voivat kasvaa vapaasti. Neste on parabeeniton ja vegaaninen ja se toimitetaan käytännöllisessä pullossa, jossa on pipetti.


Ehkäisee kynsien sisäänkasvamista

Tekee ihosta pehmeän ja joustavan

Käytännöllinen pakkaus

Sisältää 15 ml


Ehkäisee kynsien sisäänkasvamista ja kynsinauhojen halkeilua

Kynsinauhojen halkeilu ja sisäänkasvaneet kynnet ovat ongelmia, joita voidaan ehkäistä ja hoitaa oikeilla tuotteilla. Gehwolin kynsineste sisältää pehmeyttäviä ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään näitä vaivoja. Kynsinauhat pysyvät nesteen avulla pehmeinä ja joustavina, minkä ansiosta terveet kynnet pääsevät kasvamaan vapaasti.


Käyttö

Kosteuta ongelma-alue kynsinesteellä 1–2 kertaa päivittäin, kunnes vaiva on lieventynyt. Tuotetta levitetään pullon pipetin avulla. Käytetään myös ehkäisevään tarkoitukseen mutta silloin vain tarvittaessa, kun tunnet kynsiesi tarvitsevan vahvistavan annoksen pehmeyttäviä ainesosia.


Ainesosat: Aqua, Isopropyl Alcohol, Potassium Castorate, Glycerin, Ethanolamine

Artikkelinumero: FK-050

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.