Hoitoneste sisäänkasvaneelle kynnelle

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Gehwol Fluid sisäänkasvaneen kynnen hoitoon

Gehwol Fluid on neste, joka hoitaa tehokkaasti sisäänkasvaneet varpaankynnet ja kynsiä ympäröivät kovettumat ihoa pehmentämällä. Hoito tekee kynsiä ympäröivästä alueesta kimmoisan ja kynnen sisäänkasvamiselta voidaan siten välttyä. Gehwol Fluid ehkäisee lisäksi tulehduksen muodostumista kynsien reunoilla ja sitä voidaan käyttää myös liikavarpaiden supistamiseen.


Sisäänkasvaneen kynnen hoitamiseen

Tehokas kovettumiin

Supistaa liikavarpaita

Desinfioivat ominaisuudet

Sopii diabeetikoille

Dermatologisesti testattu

Sisältää 15 ml


Sisäänkasvaneet kynnet 

Sisäänkasvaneet kynnet voivat koitua kivuliaaksi vaivaksi. Käsittele kynsiäsi ympäröivää aluetta, jos sinulla on ongelmia kovettumien ja sisäänkasvaneiden kynsien kanssa. Gehwol Fluid on tehokas lääke, jonka sisältämät ainesosat auttavat pehmentämään kynsiä ympäröivää ihoa, jotta kynnen sisäänkasvamiselta voidaan välttyä.

Sisäänkasvaneet varpaankynnet ovat monelle huomattava ongelma. Vaiva voi olla erittäin tuskallinen, ja jos sitä ei ehkäistä tai hoideta, varpaankynnen leikkaus voi olla tarpeen. Jos sen sijaan pidät kynsiä ympäröivän ihon pehmeänä ja kimmoisana sekä leikkaat kynnet huolellisesti, teet itsellesi suuren palveluksen. Tuotteet, jotka auttavat pitämään ihon kimmoisana ja jotka ehkäisevät kovettumien muodostumista, ovat tässä tapauksessa erittäin hyödyllisiä.


Käyttö

Pudota 1–2 tippaa liuosta altistuneelle alueelle. Käytä pari kertaa päivässä, kunnes tulokset saavutetaan ja iho tuntuu jälleen pehmeältä ja kimmoisalta.


Ainesosat: Propylene Glycol, Bisoprolol, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Octendine, HCI, Thymol, Eugenol

Artikkelinumero: FK-051

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.