Jalkaholvin tuki (lapsi)

Varastossa.

23.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaholvin tuki lapsille

Lättäjalkaisuus voi aiheuttaa nilkassa, kantapäässä tai jalkakaaren jänteessä kipua. Käyttämällä jalkaholvin tukea lapsi saa tukea jalkaholville samalla kun jokainen jalan maahan laskeminen saa tarvitsemansa tuen tapahtuakseen korrektisti. Katso kaikki lasten pohjalliset.

 Nämä jalkaholvin tuet on suunniteltu erityisesti lapsille, joilla on pieni kengänkoko. Löydät aikuisille tarkoitetut jalkaholvin tuet täältä.


Jalkaholvin tuki lapsille

Korjaa jalan maahan laskemista

Iskunvaimennus kantapäissä

Valmistettu pehmeästä muovista

Hyvä laatu


Vähemmän vaivaa lättäjaloista

Käyttämällä näitä jalkaholvin tukia lapsi saa oikeanlaisen asennon jalan maahan laskemiseen. Virheellinen asento jalan maahan laskemisessa lättäjalan seurauksena voi pidemmän päälle aiheuttaa kipua kehossa, mutta näiden kaltaisia hyviä tukia käyttämällä voidaan vähentää ja ennaltaehkäistä kipua paitsi jalkapohjissa, myös nilkoissa, polvissa ja selässä.

Jalkaholvin tuet parantavat askeltasi

Jos jalkaholvi osuu maahan seistessäsi tai kävellessäsi, on kyse lättäjalkaisuudesta. Lättäjalkaisuus voi olla kivuliasta, ja oireiden ilmaantuessa tulisi käyttää jalkakaarta tukevia pohjallisia. Muuten riski on suuri, että ongelmat ja kipu lisääntyvät ajan myötä.

Artikkelinumero: HFI-012

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.