Kantapään pohjalliset luupiikkiin

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kuormitusta lievittävät, miellyttävät pohjalliset luupiikkiin

Pehmeät kantapään pohjalliset, jotka lievittävät kantapäidesi kuormitusta ja vähentävät kipua esimerkiksi luupiikin yhteydessä. Pohjalliset ovat pehmeät ja valmistettu silikonigeelistä. Ne sijoitetaan kenkien kantaosaan parantamaan kenkiesi iskunvaimennusta. Kantapäätyynyjen upotetut siniset vyöhykkeet ovat erittäin pehmeät ja niiden tehtävänä on tarjota erityistä paineen lievitystä.


Pehmeät kantapäätyynyt silikonigeelistä

Vähentävät luupiikin aiheuttamaa kipua

Hyväksi kantapäille, polville, lonkille ja selkärangalle

Sopivat miehille ja naisille


Kantapääkipuja ehkäisevät kantapään pohjalliset

Näitä kantapään pohjallisia käyttämällä vähennät kantapäihin kohdistuvian iskuja ja painetta. Tunnet nopeasti kantapääkipujesi vähentyvän, ja voit jälleen liikkua normaalisti. Kantapään pohjalliset vähentävät lisäksi kantapäihisi kohdistuvaa painetta sekä polviesi, lonkkiesi ja selkärankasi kuormitusta.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: notinstock1

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.