Jalkahikeä ehkäisevät pohjalliset

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkahikeä ehkäisevät pohjalliset

Näiden pohjallisten ansiosta vähennät pahan hajun muodostumisriskiä kenkiin ja jalkoihin. Aktiivihiilen avulla nämä älykkäät pohjalliset eliminoivat pahan hajun ja jalkahien muodostumisen kenkiisi. Pohjalliset on varustettu aktiivihiilikerroksella, joka eliminoi bakteerit ja poistaa pahan hajun.


Pohjalliset kenkiin

Vähentävät pahaa hajua kengissä 

Poistavat jalkahikeä


Poistavat jalkahikeä ja pahaa hajua kengissä

Näiden pohjallisten ansiosta minimoit riskin pahojen hajujen muodostumiselle kenkiisi. Nämä pohjalliset on erikoisvalmistettu ja niihin on ommeltu aktiivihiilikerros. Juuri aktiivihiili saa hajun ja bakteerit kaikkoamaan kengistä. 

Kaikkiin kenkiin sopivat pohjalliset

Nämä pohjalliset ovat ohuet ja ne sopivat kaikenlaisiin kenkiin. Halusitpa sitten ehkäistä pahan hajun muodostumista urheilu- tai juoksukengissäsi, tai haluat suojata jalkojasi jalkahieltä työkengissä, nämä pohjalliset ovat ehdoton hankinta. 

Pohjalliset ovat suosittuja myös hienommissa miesten juhlakengissä. Koska tiiviit, nahasta tai keinonahasta valmistetut juhlakengät päästävät harvoin happea lävitseen, jalkojen hikoamisriski on suuri niitä käytettäessä. Näiden pohjallisten avulla minimoit jalkahien muodostumisen riskin.

Materiaalit: silkkikangas, bambuhiilikangas, kuitukangas.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 669

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.