Jalkahieronta (pohjalliset)

Varastossa.

17.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset hierovalla ominaisuudella

Ohuet ja miellyttävät pohjalliset päivittäiseen käyttöön ja urheiluaktiviteetteihin. Pohjalliset imevät hikeä ja niissä on pieniä tyynyjä, jotka asettuvat jalkapohjaa vasten hieroen jalkoja. Täydelliset käytettäväksi keväällä tai kesällä tuomaan vaimennusta jaloille, antaen jalkojen samalla hengittää.


Pohjalliset päivittäisiin aktiviteetteihin

Hieroo jalkoja

Ohuet, imevät hikeä

Parantavat verenkiertoa


Pohjalliset sopivat sekä miehille että naislle ja niitä voidaan käyttää päivittäin. Ne sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin kenkiin ja ne voidaan leikata helposti kengän koon mukaan pohjallisen alapuolella olevan kokomallin avulla.

Pohjallisten koko-opas

KokoMin.Max.
35–3821 cm24 cm
39–4224,1 cm27 cm
43–4627,1 cm30 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Voit mukauttaa pohjalliset oikean kokoisiksi leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaan.

Materiaali: EVA-kumi


Artikkelinumero: SI-057

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.