Kengänpohjalliset (magneettiterapia)

Varastossa.

24.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Magneeteilla varustetut kengänpohjalliset tarjoavat terveyshyötyjä

Yksitoista strategisesti sijoitettua magneettia pohjissa stimuloivat jalkojesi alla olevia tärkeimpiä refleksialueita. Nämä upeat magneettiset pohjalliset perustuvat refleksologiaan ja magneettiterapiaan.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että magneettiterapia voi parantaa kehon verenkiertoa, edistää kehon hyvinvointia, rentouttaa ja vähentää kehon kipuja. Magneetteja alettiin käyttää jo 1970-luvulla, ja nykyään ne ovat suosittu menetelmä vaihtoehtoisessa lääketieteessä.


Magneeteilla varustetut kengänpohjalliset tarjoavat terveyshyötyjä

Yksitoista strategisesti sijoitettua magneettia

Säädettävä koko (klipsimalli)

Miehille ja naisille

Nopea toimitus


Miellyttävän pehmeät ja mukavat

Pohjalliset ovat pehmeät ja mukavat, ja ne helpottavat jalkaterän laskeutumista jokaisella askeleella. Magneettiset painepisteet on sijoitettu strategisesti koko pohjan alueelle, mikä stimuloi ja hieroo jalkojasi seisoessasi tai kävellessäsi. Raskaana olevien naisten tai sydämentahdistinta käyttävien henkilöiden ei tulisi käyttää pohjallisia.

Pohjallisien kokoopas

Koko
Koosta
Kokoon
35 - 4022 cm25 cm
41 - 4526 cm29 cm


*Pohjalliset ovat leikattavissa. Voit säätää pohjalliset oikean kokoisiksi leikkaamalla ne saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Artikkelinumero: SI-054

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.